Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 20 de maig de 2011

TOTS ELS CUCS HAN FET CAPOLL

Aquí teniu la solució de la pregunta " quantes potes té l'eruga de la papallona de la seda?"


El dia 11 de maig tres cucs ben grossos van començar a fer el seus capolls. El divendres 13 de maig ja els havien acabat de teixir. Durant aquesta setmana han fet el seu capoll la resta dels cucs: ara ja tenim 8 capolls. Dins hi ha la pupa o crisàlide, es a dir, s'està transformant en papallona. Quants dies trigarà en fer aquest procés?

1 comentari:

  1. Jo vull que triguin poc a fer el capoll.A lo millor aquest dilluns ens trobem una sorpresa.
    Aitana 5è

    ResponElimina