Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimarts, 10 de maig de 2011

LA LLIGA DELS LLIBRES

Avui hem anat a la Biblioteca Josep Janés de l'Hospitalet per participar en la Lliga dels Llibres. Durant tot el curs hem estat llegint 15 llibres i avui hem contestat preguntes fetes per nens i nenes d'altres escoles que també els han llegit.
Es tractava de contestar més preguntes sobre els llibres que un altre grup de 5è de l'escola Busquet i Punset de l'Hospitalet.
No hem passat a la segona fase perquè ells van tenir més encerts, però ens hem divertit molt participant i sobretot llegint els llibres.
Aquí podeu veure algunes fotos del concurs.

6 comentaris:

 1. Ens va agradar molt la lliga dels llibres pero ens agradaria haver guanyat


  de Jesus i Albert

  ResponElimina
 2. ens vam divertir tot y k vam perdre :(


  Judit m i judit rubio

  ResponElimina
 3. ¡Hola Carme! M'ha agradat l'excursio pero si no es pot guanyar no es pot guanyar. Hem de saber perdre , qui sap a lo minyor els de 4t ganen eh??? bueno adeu fins un altree!

  Alex :D

  ResponElimina
 4. Molt boniques les fotos sobre tot yo.
  Andrea 5é

  ResponElimina
 5. Jo crec que la sort tampoc us va ajudar massa perquè algunes de les preguntes que van sortir a l'altra escola eren ben fàcils. Però, com ha dit l'Alex, hem de saber perdre. I en aquest cas, els de l'escola Busquet i Punset van ser els millors.

  Jo us felicito, perquè el vostre comportament va ser molt bo.

  Carmen

  ResponElimina
 6. jo sóc una nena de cinqué i demà tindre la primera eliminatòria estic nerviosa

  ResponElimina