Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimarts, 3 de maig de 2011

ELS CUCS DE SEDA HAN FET UNA MUDA!

Entre ahir i avui alguns dels nostres cucs han canviat la seva pell. Avui hem trobat tres mudes (pells que es desprenen del seu cos per a què puguin créixer).Al llarg de la seva vida fan 4 mudes. Hem observat aquestes mudes amb la lupa binocular i us podem ben dir que ens hem quedat ben impressionats!
Aquí podeu veure unes fotes de la muda d'un d'aquests cucs.

3 comentaris:

 1. m'agradat molt les fotos pengades que hi ha al blog victor5e

  ResponElimina
 2. Ara tenim 8 capolls i tots són blancs ,pero s'han mort 4 cucs
  Estefania

  ResponElimina
 3. que macos els cucs de seda son tan petits tant diminuts que ara s'han fet grans i ja estan fent el capoll tenim unes ganes que surtin les papallones que be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  judit rubio i judit marina 5è

  ResponElimina