Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dissabte, 9 d’abril de 2011

Visita al Parc del Montnegre i el Corredor


Els alumnes de sisè vam visitar el dilluns passat el Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Està situat a la Serralada Litoral, entre les comarques del Maresme i del Vallès Oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.
Durant el nostre recorregut vam observar i aprendre moltes coses sobre la seva flora i fauna, com per exemple el Bruc, un arbust molt predominant en parcs de la nostra ciutat o l'Alzina surera, d'on extrauen el suro amb el que fan els taulells de les escoles o els taps de les ampolles de vi.
Vam fer servir una brúixola per a orientar-nos en el bosc i vam dibuixar el mapa del relleu de les muntanyes que ens rodejaven.
Vam pujar fins la cantera vam gaudir d'unes increïbles vistes. A la pedra de la cantera hi havien uns forats de la dinamita que fiquen per a extraure el granit i el sauló, una mena de sorra de granit disgregat que utilitzen per a pavimentar terrenys com el pati de la nostra escola.
Després vam esmorzar i vam jugar a jocs tradicionals amb corda i pilota, uns altres s'en van anar d'expedició, van trobar petjades de porc senglar i una cabana i també una bola gegant de pedra que semblava un ou de dinosaure però que en veritat era una pedra que es va formar a causa de la fractura del plànol de roca del parc del Montnegre, i és molt característic d'aquesta zona...
Mentre altres van preferir fer una migdiada aprofitant el bon temps primaveral i el silenci del bosc trencat pel cant dels ocells.

8 comentaris:

 1. Aquesta excursió m'ha agradat molt. Va ser fascinant quan tota la classe vam pujar per aquelles roques inmenses de camí a la pedrera. Eren altíssimes i tots relliscàvem!

  Sergio 6è

  ResponElimina
 2. M'agradat molt la excursió a Montnegre. El que més em va agradar va ser les vistes que vaig veure, quan era damunt de les roques de granit. També em va agradar la expedició que vam fer pel bosc i tot el que vam poder observar. No va haver-hi cap cosa que no me va agradar, m'ho vaig passar molt bé.

  Karen Alvarez 6è

  ResponElimina
 3. m'agradad molt la excursio envaix pasar molt bè per el bosc i totes les fotos estan molt be


  NICOLE 6è

  ResponElimina
 4. Bueno ABy si es britat que no escriuen molts comenctaris els altrs xD.Sol 3 i amb mi 4!xD.A mi m'ha agradat molt l'excursió.Però el que no m'ha agradat era la calor xD.Feia bastant calor.
  Espero companys que poseu comentaris!!!!!!


  Adeuuuuuu Claudio Ardelean 6è

  ResponElimina
 5. L'excursió ha sigut molt divertida i interessant. El moment més perillós va ser quan vam pujar a una pedrera. Quina por!

  Marc Giménez de 6è.

  ResponElimina
 6. M'hagradat molt l'excursió i tens rao Marc va ser molt perillós fins i tot la Lucia es va fer mal

  Valeria Vega 6è

  ResponElimina
 7. pero a mi lo que mi agustado mucho es el bosque.
  Yo habia colado en un arbol como un mono pequeño


  <>

  ResponElimina