Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc del cicle superior del Can Vidalet.
Aquí podeu trobar tota mena de feines relacionades amb els alumnes de 5è i 6è de l'escola Can Vidalet.
A més a més els mestres participen penjant vídeos, àudios, fotografies, articles i publicant alguns treballs dels vostres fills i filles.
ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ.


ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dissabte, 9 d’abril del 2011

Visita al Parc del Montnegre i el Corredor


Els alumnes de sisè vam visitar el dilluns passat el Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Està situat a la Serralada Litoral, entre les comarques del Maresme i del Vallès Oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha.
Durant el nostre recorregut vam observar i aprendre moltes coses sobre la seva flora i fauna, com per exemple el Bruc, un arbust molt predominant en parcs de la nostra ciutat o l'Alzina surera, d'on extrauen el suro amb el que fan els taulells de les escoles o els taps de les ampolles de vi.
Vam fer servir una brúixola per a orientar-nos en el bosc i vam dibuixar el mapa del relleu de les muntanyes que ens rodejaven.
Vam pujar fins la cantera vam gaudir d'unes increïbles vistes. A la pedra de la cantera hi havien uns forats de la dinamita que fiquen per a extraure el granit i el sauló, una mena de sorra de granit disgregat que utilitzen per a pavimentar terrenys com el pati de la nostra escola.
Després vam esmorzar i vam jugar a jocs tradicionals amb corda i pilota, uns altres s'en van anar d'expedició, van trobar petjades de porc senglar i una cabana i també una bola gegant de pedra que semblava un ou de dinosaure però que en veritat era una pedra que es va formar a causa de la fractura del plànol de roca del parc del Montnegre, i és molt característic d'aquesta zona...
Mentre altres van preferir fer una migdiada aprofitant el bon temps primaveral i el silenci del bosc trencat pel cant dels ocells.

8 comentaris:

  1. Aquesta excursió m'ha agradat molt. Va ser fascinant quan tota la classe vam pujar per aquelles roques inmenses de camí a la pedrera. Eren altíssimes i tots relliscàvem!

    Sergio 6è

    ResponElimina
  2. M'agradat molt la excursió a Montnegre. El que més em va agradar va ser les vistes que vaig veure, quan era damunt de les roques de granit. També em va agradar la expedició que vam fer pel bosc i tot el que vam poder observar. No va haver-hi cap cosa que no me va agradar, m'ho vaig passar molt bé.

    Karen Alvarez 6è

    ResponElimina
  3. m'agradad molt la excursio envaix pasar molt bè per el bosc i totes les fotos estan molt be


    NICOLE 6è

    ResponElimina
  4. Bueno ABy si es britat que no escriuen molts comenctaris els altrs xD.Sol 3 i amb mi 4!xD.A mi m'ha agradat molt l'excursió.Però el que no m'ha agradat era la calor xD.Feia bastant calor.
    Espero companys que poseu comentaris!!!!!!


    Adeuuuuuu Claudio Ardelean 6è

    ResponElimina
  5. L'excursió ha sigut molt divertida i interessant. El moment més perillós va ser quan vam pujar a una pedrera. Quina por!

    Marc Giménez de 6è.

    ResponElimina
  6. M'hagradat molt l'excursió i tens rao Marc va ser molt perillós fins i tot la Lucia es va fer mal

    Valeria Vega 6è

    ResponElimina
  7. pero a mi lo que mi agustado mucho es el bosque.
    Yo habia colado en un arbol como un mono pequeño


    <>

    ResponElimina