Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dissabte, 9 d’abril de 2011

La huella de Carmela

Aquesta setmana hem vist un vídeo molt interessant sobre la vida de Carmela, una dona que viu actualment en un poble de Granada i els seus costums del dia a dia i la seva forma de viure ens fa reflexionar sobre l'ús abusiu d'electricitat i determinats aparells que fem servir i com podem estalviar energia i gaudir de coses més senzilles en la vida.

8 comentaris:

 1. Aquesta senyora ens ha ensenyat que amb una mica d'esforç tots podem rentar la roba, escoltar música i aconseguir totes aquestes coses que fan les màquines per nosaltres però sense gastar diners i fent-ho ecològicament. M'agradat molt. Gràcies, Aby.

  Sergio 6è

  ResponElimina
 2. Aquest vídeo m'ha fet reflexionar sobre les coses que no utilitzo.Ara explicare a les persones que conec,les coses que nosaltres podem fer per ajudar a la natura.


  Karen A.R 6É

  ResponElimina
 3. Esta fent molt bé la Carmele perque amb una mica d'esforç podem aconseguir grans coses xD

  Claudio 6è

  ResponElimina
 4. ma agradad molt pero es molt avorrid

  erik

  ResponElimina
 5. Aquest vídeo és molt interessant, perquè es veu com una persona pot viure sense utlilitzar aparells tècnics ni elèctrics.

  Marc Giménez de 6è.

  ResponElimina
 6. aquest video ens ensenya que es pot viure sense electrodomestics

  Jose 6è

  ResponElimina
 7. aquel vedio es mol interessant perque aixi estalvermer enirgia pero molt de enirgia
  ahmed

  ResponElimina
 8. amb la huella de Carmela podem apendre molt hem de respectar el medi ambient ^_^  Andre$ xD

  ResponElimina