Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 28 de gener de 2011

EL DIA QUE VA PLORAR EL SOL

Amb motiu del dia de la pau i la no violència a les escoles, els alumnes de cinquè de l'escola han realitzat una obre de teatre. Durant setmanes han practicat força la locució de les veus, han buscat sons i músiques adients i finalment han representat l'obra davant tots els alumnes del centre.
A més a més, han estat els encarregats de fer funcionar el sistema d'àudio de Ràdio Drac. En definitiva, un treball enorme que han resolt de manera extraordinària.
L'enhorabona a totes i tots.
Aquí podeu veure fotos de la representació i també escoltar l'obra.6 comentaris:

 1. Nens i nenes de 5è us felicito, l'obra de teatre ha quedat molt bé. Però això no és el que més m'ha agradat. El millor és que ha sigut un treball excel·lent "fet entre tots".

  Carmen

  ResponElimina
 2. Som els millors amb diferencia!


  Judit M 5è

  ResponElimina
 3. Judit, jo crec que has de ser més humil. Els de 5è no sou els millors. Jo crec sincerament que heu fet un bon treball amb la col·laboració de tots, però això no vol dir que sigueu els millors.
  Qualsevol classe pot fer una obra de teatre excel.lent si tots treballen amb ganes i il·lusió.
  Per exemple, també cada any els de 6è ens fan una "Llegenda de Sant Jordi" excel·lent.

  Carmen

  ResponElimina
 4. Jo vull felicitar el Victor, l'Alex, la Judit M. i la Sara que es van encarregar del so i les músiques. Una feina que no és gens senzilla però que van resoldre molt i molt bé.
  A la resta de companys també els vull recordar que en una altra ocasió podran manegar la taula dels àudios si ho desitgen.

  Dani

  ResponElimina
 5. M'agraden molt les fotos i el vídeo ha quedat bastant bé. Et felicito Carme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Eric 5è

  ResponElimina
 6. Gracies Carme per adaptar aquesta obra de teatre per fer-la nosaltres,et felicitem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dani Garcia 5è

  ResponElimina