Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dijous, 27 de gener de 2011

30 DE GENER: DIA DE LA PAU I NO VIOLÈNCIA A LES ESCOLES

Com que el dia 30 és diumenge, nosaltres celebrarem el dia de la pau a les escolestaquest divendres, dia 28 de gener. Els alumnes de 5è us hem preparat una obra de teatre que esperem us agradi molt.
Tots desitgem la PAU, però hem de pensar que la Pau la fem entre tots. Amb aquest vídeo podem cantar la cançó que tots coneixem. Despré també haurien de pensar què podem fer nosaltres per la Pau. Segurament, més que màgia necessitarem VOLUNTAT, ganes de millorar nosaltres mateixos i també el món que ens envolta.

2 comentaris:

  1. Es preciós,dona un missatge maquissim!!!!
    Aitana Gómez 5è

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord amb tu, Aitana. La cançó també és molt maca.

    Carmen

    ResponElimina