Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 3 de juny de 2016

FESTA DE LA LLIGA DELS LLIBRES DE 5è

L'activitat de foment de la lectura "La Lliga dels Llibres" va finalitzar el divendres, 27 de maig, amb una festa que va tenir lloc als jardins de la biblioteca can Sumarro, des de les 10 a les 12 hores.
A la festa vam assistir més de 400 alumnes de  5è que hem participat en aquesta edició 2016 de la Lliga. Vam fer un joc literari relacionat amb els llibres que hem llegit al llarg del curs i després vam gaudir d'un espectacle de màgia a càrrec del Mag Enric Magoo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada