Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 17 de juny de 2016

5è PRESENTA ELS SEUS TREBALL SOBRE ELS APARELLS DELS COS HUMÀ


Els alumnes de 5è han preparat un treball en grup sobre un aparell del cos humà. Tots els grups han elaborat un mural, alguns han fet una maqueta de l'aparell estudiat i fins i tot un grup ha elaborat una presentació en Power Point. Avui han fet les exposicions orals dels seus treballs i cal felicitar tots els grups perquè han sabut organitzar-se i presentar el seus treballs a temps. Independentment del resultat final, el més important és que tots han après a col·laborar i a treballar en grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada