Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimarts, 11 de desembre de 2012

CONSELL D'INFANTS:2a sessió a la classe

El dia 26 de novembre,la Sofía i la Marian que són les nostres dues representants de la classe de 6è, van anar a l'acte de constitució del Consell d'Infants d'Esplugues. Després de prometre fer la seva feina de representants amb ganes i dedicació van parlar amb l'alcaldessa i ja ens han explicat quin és el seu encàrrec per aques curs: Dissenyar un espai públic pel carrer Andreu Amat. Si voleu més informació podeu entrar al bloc del Consel d'Infants.
Avui ha vingut l'Ester a la classe i ja hem començat a pensar les coses que podríem col·locar en aques espai. Al gener farem una altra sessió per continuar aquesta feina començada avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada