Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimecres, 6 de juny de 2012

FESTA FINAL DE LA LLIGA DELS LLIBRES

El dia ú de juny vam anar a la biblioteca Can Sumarro perquè celebràvem la festa de la lliga dels llibres. La lliga dels llibres es una competició entre les escoles de L’ Hospitalet, en la qual llegim quinze llibres i després ens fem preguntes sobre el que hem llegit. En la festa ens van proposar un joc per recordar  els personatges dels llibres. Després vam esmorzar. A continuació va venir un mag que es deia "Mag Magú". Ens va fer molts trucs de màgia (amb cartes, amb anelles,amb mocadors, etc..). També ens va ensenyar a fer un truc de màgia. El que més em va agradar va ser el truc que va fer amb la Mariana, el seu colom blanc.
Hi havia molta distància entre aquesta biblioteca i el nostre col·legi. Fins i tot vam passar pel carrer més antic d’aquesta ciutat de la comarca del Barcelonès: el Carrer Xipreret.
Adrian Risco 

 

1 comentari: