Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dilluns, 18 de juny de 2012

EDUCACIÓ VIÀRIA 5è i 6è

Els alumnes de l'Escola Can Vidalet hem tingut la sort de participar en una activitat d'educació viària molt divertida i educativa. Ha estat organitzada pel policia local "Luis" que tots coneixem perquè des de fa molts anys ve a l'escola a fer-nos classe d'educació viària. Tots hem gaudit molt amb el joc: uns circulant amb bici o amb patinet per un circuit amb diferents senyals de tràfic i semàfors i d'altres fent de policies de tràfic. Si no respectàvem algun senyal,"els policies" ens posaven una multa i podíem quedar-nos sense carnet. Hem passat una bona estona i hem après a circular.
GRÀCIES, LUIS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada