Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

diumenge, 13 de novembre de 2011

LA GUINEU


La guineu o guilla (Vulpes vulpes) és una espècie de mamífer molt coneguda, de la família dels cànids. És una espècie de cànid petita, encara que és el més gran del gènere Vulpes.

Els adults de guineu comuna pesen de 3,6 a 7,6 kg depenent de la regió on habiti.
La guineu comuna generalment és de color vermellós, amb les punta de les orelles i els extrems de les potes negres.Les seves fortes potes li permeten aconseguir velocitats considerables de fins a 72 km, que li fan capaç d'aconseguir preses molt ràpides.
És omnívora.

Sofía García de 5è

3 comentaris:

 1. Sofía, m'agraden molt les dues fotos de la guineu que has triat.

  Carmen

  ResponElimina
 2. Sí,són molt boniques.

  ResponElimina
 3. Que bonic. Magraden molt les guineus.

  Amanda

  ResponElimina