Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 5 de novembre de 2010

VISITA AL MUSEU DE L'AUDITORI

Avui els alumnes del cicle superior hem visitat el museu de l'Auditori. Hem vist molts instruments. Alguns eren molt antics i d'altres actuals. També hi havia instruments de diferents parts del món. Al final vam poder tocar alguns instruments.
La visita ha estat molt profitosa perquè ens han explicat algunes coses molt interessants.
De moment, només hi ha les fotos del grup de 5è. Però ja afegirem les del grup de 6è.

Si us agrada molt la música, clicant a sota podeu trobar informació i jocs sobre els diferents intruments de l'orquestra:

Mi-La-Do musical » Colocación de los Instrumentos de la Orquesta y ...

Aula de música - Junta de Andalucía

La Orquesta

3 comentaris:

 1. Amii noo m'hagradat molt aquesta sortida jeje ami m'hagradat mes quan estabam tocan el instruments....amii laa Guiitaarraa mee aaviiaa guuaataaadooo uuun eegg mooyoogoon jejee....GRACIAS CAROLINA PER AKESTA SORTIDA...
  ..............
  eeraa molt pesada.....______

  laa Luuciiaa dee 6è

  ResponElimina
 2. A mi si m'ha agradat, sobretot l'instrument tan gran que hi havia, no m'en recordo del nom, tambe em va agradar tocar l'arpa (i no l'Eric, jaja).

  Dani Santos Nieto 6è

  ResponElimina
 3. A mi també m'agradat molt. Ha sigut molt interesant poder conèixer en viu tants instruments que mai m'havia imaginat que existien. Alguns tenien uns noms molts estranys!!

  Sergio 6è.

  ResponElimina