Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 8 d’octubre de 2010

EL CAVALLER DE PICALQUÉS

FOTO DELS GEGANTS D'ESPLUGUES

Els alumnes del cicle superior hem preparat un guió radiofònic per explicar la llegenda dels gegants de la nostra localitat: Esplugues de Llobregat. Després d'assajar molt i de buscar les músiques i sons que ens han semblat més adients, avui hem anat a "Ràdio Drac" i hem enregistrat el nostre guió. Aquí el podeu escoltar. També podeu veure els dibuixos que hem fet dels quatre gegants d'Esplugues i protagonistes de la nostra llegenda: en Mateu, la Marteta, la Caterina i el cavall Quim.3 comentaris:

 1. A surtit molt bé aixó el guió del cavaller de picalques. Tots s'han expressat molt bé i també totes les fotos de el começament de curs.Espero nens i nenes de 5é i 6é que tot el curs li vagi molt bé.


  Andrea 5é

  ResponElimina
 2. a sortiti molt be,a merescut la pena.Ens agradaria fer una altra llegenda de esplugues.

  Melanie de 5è

  ResponElimina
 3. es nota que he sigut el qe millor l'ha fet.
  Es broma! hem fet molt bé.

  Raúl 5è

  ResponElimina