Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 10 de setembre de 2010

ELS ALUMNES DE 5È COMENCEM EL CURS 2010-2011

El dia 7 de Setembre hem començat el curs escolar amb molta il·lusió.Estem molt contents perquè ens hem retrobat tots ja que cap company ha repetit curs. Ens agradaria que vinguessin 2 alumnes nous perquè hi ha dues companyes que han canviat d'escola: la Iman i l'Alejandra.
Aquest curs tenim una nova àrea que es diu Educació per a la Ciutadania. Hem de treballar molt per poder passar tots de curs.També estem contents perquè aquest curs l'escola celebra el 25è aniversari.
Els delegats de classe son la Judit Rubio i l'Albert.
Desitgem a tots els alumnes d'aquesta escola un bon començament de curs.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada