Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimecres, 12 de maig de 2010

Les i els alumnes de 6è celebren el Dia de les Matemàtiques

Avui, 12 de maig, es celebra a totarreu el Dia de les Matemàtiques. Els alumnes hi han participat jugant amb els alumnes de l'IES Joanot Martorell, organitzadors dels jocs.
Al mig de l'Avinguda Verge de la Mercè, hi havia unes parades amb jocs matemàtics. Eren dirigits pels alumnes i les alumnes de l'Institut amb l'ajuda dels seus professors de Mates. Han fet matemàtiques jugant i pensant, perquè calia pensar una miqueta.2 comentaris:

  1. A mi m'agraden molt les matemàtiques. Espero que els nens de 6è s'ho hagin passat molt bé. M'hauria agradat anar-hi perquè sóc molt bona i m'agrada. Valeria Vega 5è.

    ResponElimina
  2. EL dia de les matemàtiques va ser molt divertit. Hi ha alguns alumnes de 6è que s'ho van passar mol bé.

    Atte : Andrea Risco 6è

    ResponElimina