Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dilluns, 10 de maig de 2010

Els i les alumnes de 5è participen i guanyen a la Lliga dels Llibres

Avui, 10 de maig, els i les alumnes de 5è han participat en la primera eliminatòria de la Lliga dels Llibres contra l'Escola Mare de Déu de Bellvitge i han guanyat, passant així a la següent fase de l'eliminatòria. La competició ha estat molt emocionant, 11 a 11, 12 a 12, 13 a 13 i per últim 14 a 13.
Han tornat a descobrir que el treball en equip dóna bons resultats i s'han proposat llegir més i més amb l'intenció de guanyar la Lliga. Bona sort, nois i noies de 5è!!!2 comentaris:

  1. Jo vaig respondre una de les preguntes. Va ser molt emocionant que totes dues escoles m'aplaudessin.


    Sergio, 5è.

    ResponElimina
  2. Ha mi m´agradat molt el concurs per que hem guanyat hi espero k el dia 17/5/2010 guanyessim un altre cop. La Neus no parava de parla tota la estona io m´estaba aburrin molt per que amb tot el rato parlan la Neus.

    Pero la sort esque hen guanyat y aixó es lo millor.

    ResponElimina