Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 3 d’abril de 2009

DANSA DE 6è: EL VIROLET.

Els alumnes de sisè aquest curs estan preparant la dansa del virolet que és una dansa que es balla amb bastons. Aquí teniu la música de la dansa, així qui vulgui pot anar practicant-la aquestes minivacances, sobretot el tema de la pulsació. És recomanable que a casa no feu servir bastons, podríeu tenir problemes amb el veí.

2 comentaris:

  1. Els alumnes de 5è van fer molt bé!!! i ara com han passat a 6è li toca el més difícil.
    Andrea Risco de 6è i Ruben Torres de 6è

    ResponElimina
  2. aquest any han inventat el metode del semafor.A 6è no funciona molt be.En vermell no es pot parla, en groc es pot parla amb el teu company de taula, i el verd es pot parla.


    dani Esteller Onis 6è

    ResponElimina