Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 3 d’abril de 2009

DANSA DE 5è: EL BALL DE CINTES

Els alumnes/as de cinquè estan preparant per final de curs el ball de cintes, és una dansa tradicional catalana que fa servir cintes llargues que els nens i nenes van embolicant al voltant d'un pal central per després desembolicar-les amb moviments contraris. Més endavant podreu veure com preparen la dansa, de moment podeu escoltar la música del ball. Nens i nenes ja podeu practicar aquests dies de vacances.

2 comentaris:

  1. Felicito els alumnes de l'any passat que anaven a 5è. Van fer molt bé el ball de les cintes.
    Us comenten la Núria i la Dánae de 6è.

    ResponElimina
  2. El vall ens en va costar molt


    Carlos y alex

    ResponElimina