Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimarts, 13 de desembre de 2016

ELS ALUMNES DE 6è OBSERVEN LA FAUNA DEL LLAC DEL PARC CAN VIDALET

Avui hem visitat el Parc Can Vidalet i allí ens hem trobat amb la Marina i el Guillem que ens han explicat coses molt interessants sobre els animals que viuen a les basses.
Hem observat de prop alguns d'aquests éssers vius com:
- Capgrossos de tòtil ( gripau) i de granota.
- Larves de libèl·lules
- Puces d'aigua
- Escarbats aquàtics
- Planàries que són cucs plans.
- Crancs de riu
-Cargols aquàtics, etc.
Ens han explicat que l'aigua del llac és de color verd perquè hi ha peixos i aquests animals llencen a l'aigua molts excrements que serveixen d'aliment a les algues. La presència d'aquestes algues dóna el color verdós i ens indica que la qualitat de l'aigua no és bona. Si llencem menjar als peixos, es podreix i  l'aigua es fa encara més dolenta.
El que hem après:
-  Que no hem de donar menjar als animals dels parcs ni tampoc als dels llacs i basses perquè alterem el seu ecosistema i els perjudiquem.
-  Que abans de comprar un animal, tortuga, peix, gos, etc, ens hem d'informar molt bé de les seves característiques, de quant creixerà, quant temps viurà, quanta atenció requerirà, ... i si no estem disposats a atendre'l mentre visqui, és millor no comprar-lo.
- Si no volem algun animal l'hem de portar a un centre de recollida d'animals.
- I el que no hem de fer mai és abandonar els animals al bosc, al parc o a les basses, llacs i rius, ja que poden encomanar malalties a les espècies autòctones.

Clicant aquesta imatge podràs veure algunes fotos de l'activitat. També hi ha imatges d'alguns animals.

https://goo.gl/photos/XLYZFeYhhDdJ6tBK7


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada