Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dissabte, 12 de març de 2016

RESULTAT DE LA CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG

El dijous, 10 de març va tenir lloc una campanya de donació de sang a la nostra escola. Els alumnes del cicle superior s'han encarregat de la publicitat d'aquesta campanya i els felicitem per la feina feta i també per la il·lusió que han posat en el projecte. També cal donar les gràcies a tots els membres de la comunitat escolar que d'una manera o altra han participat en aquest projecte: famílies dels alumnes, conserge, mestres,...
El resultat: una feina que ens fa sentir feliços perquè d'alguna manera contribuïm a fer un món millor.
ALGUNES FOTOS DEL DIA DE LA DONACIÓ

L'informatiu d'Esplugues Televisió informa de la nostra jornada de donació a partit del minut 6:50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada