Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 20 de juny de 2014

VIDEO DELS ALUMNES DE 6è - PROMOCIÓ 2005-2014

El vostre futur pot ser magnífic, però només vosaltres el podeu construir. A l’escola Can Vidalet us hem ensenyat a ser bones persones i a viure cada dia del present donant forma i col·locant cada un dels maons que formaran l’edifici del vostre futur. Però avui ha arribat el moment de continuar aquesta tasca fora de la nostra escola. Això sí, torneu quan vulgueu que aquí us rebrem sempre amb els braços oberts. Nois i noies, fora us espera un món meravellós: viviu-lo, gaudiu-lo i sigueu feliços.


1 comentari:

  1. Moltes gràcies a tots els profesors, m'agradat molt aquest video, us recordaré sempre. Molts petons i bon estiu.

    ResponElimina