Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dijous, 16 de gener de 2014

2a SESSIÓ DEL CONSELL D'INFANTS

Fotos de la constitució del Consell d'Infants.

Ja sabem que el treball del Consell dInfants d'aquest curs fa referència al 50 aniversari de la construcción d'Esplugues City. Per això  hem buscat informació sobre aquest poblat de l'oest i hem començat a fer la nostra "Citypèdia" on anirem recollint tota la información que trobem. Hem treballat en grup i després cada grup ha explicat als companys la seva feina. Aquí podeu veure algunes imatges d'aquest intens treball.   Mireu aquests dos videos que us poden donar una idea de com era "Esplugues City".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada