Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimecres, 22 de maig de 2013

EXCURSIÓ AL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE

Avui hem visitat un alzinar mediterrani. Hem gaudit d'un dia molt maco en contacte amb la natura i també hem après moltes coses sobre la vegetació del nostre entorn. El Parc natural del Montnegre i el Corredor forma part de la Serralada Litoral i té una vegetació que es caracteritza per l'abundància d'arbres de fulla perenne, alzines, sureres i pins principalment. Aquests arbres suporten bé el clima càlid i amb pluges escasses, sobretot a l'estiu. També hi creixen molts arbustos: bruc, marfull, gatosa, cirerer d'arboç, estepa, romaní, farigola, etc. Finalment, vam gaudir d'una estona de joc a l'aire lliure amb els nostres companys i companyes d clase. Aquí podem mirar algunes fotos de la sortida i recordar tot allò que hem vist, hem olorat, hem escoltat i hem sentit avui.

1 comentari:

  1. Espero que no i agin més fotos de l'excursió perquè entre les de la Silvia i entre las de la Carmen son 105.
    Suposo que no hi han més perquè l'altre dia hi havia 75 fotos.


    Adrian Risco 6è

    ResponElimina