Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dijous, 3 de maig de 2012

EXCURSIÓ A CAN COLL


El dia 3 de maig els nens i nenes de 5è i 6è vam anar en autocar a Can Coll per veure la seva vegetació.En arribar vam esmorzar i al cap d’uns minuts un monitor, que es deia Miquel, va fer una activitat amb els alumnes de 5è. Els nens i nenes ens vam dividir en quatre grups: Flors, Fruits, Fulles i Tiges. Llavors en Miquel va repartir unes fitxes per a cada grup i en les fitxes posava preguntes que havíem de contestar. Per exemple: el grup de les flors buscaven una estepa blanca per mirar les seves flors, les tiges observaven la tija de la gatosa... Ens ho vam passar molt bé! Després vam anar al laboratori i amb les mostres que tenien, havíem de completar una fitxa de cada flor,tija,fulla o fruit. Al laboratori vam aprendre moltes coses noves.
A continuació ens vam anar a dinar i vam jugar una mica pel bosc. Ens vam marxar de Can Coll i van tornar al col·legi i vam jugar una mica al pati abans de marxar a casa. En aquesta excursió hem après moltes coses noves!
Amanda Gómez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada