Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc del cicle superior del Can Vidalet.
Aquí podeu trobar tota mena de feines relacionades amb els alumnes de 5è i 6è de l'escola Can Vidalet.
A més a més els mestres participen penjant vídeos, àudios, fotografies, articles i publicant alguns treballs dels vostres fills i filles.
ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ.


ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dijous, 3 de maig del 2012

EXCURSIÓ A CAN COLL


El dia 3 de maig els nens i nenes de 5è i 6è vam anar en autocar a Can Coll per veure la seva vegetació.En arribar vam esmorzar i al cap d’uns minuts un monitor, que es deia Miquel, va fer una activitat amb els alumnes de 5è. Els nens i nenes ens vam dividir en quatre grups: Flors, Fruits, Fulles i Tiges. Llavors en Miquel va repartir unes fitxes per a cada grup i en les fitxes posava preguntes que havíem de contestar. Per exemple: el grup de les flors buscaven una estepa blanca per mirar les seves flors, les tiges observaven la tija de la gatosa... Ens ho vam passar molt bé! Després vam anar al laboratori i amb les mostres que tenien, havíem de completar una fitxa de cada flor,tija,fulla o fruit. Al laboratori vam aprendre moltes coses noves.
A continuació ens vam anar a dinar i vam jugar una mica pel bosc. Ens vam marxar de Can Coll i van tornar al col·legi i vam jugar una mica al pati abans de marxar a casa. En aquesta excursió hem après moltes coses noves!
Amanda Gómez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada