Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dilluns, 27 de febrer de 2012

TEATRE EN ANGLÈS

Avuí , 24 de febrer de l’any 2.012 , els nens de cinquè del col•legi Can Vidalet hem anat a veure una obra al teatre Robert Billas. L’obra la feien en anglès i es titulava ”Tarzan” .
La representació explicava que Tarzan va trobar la Jane a la jungla . A Jane li estava atacant una serp i Tarzan la va rescatar. A ella no li agradava la higiene personal del Tarzan . Ell va demanar als seus amics ajut sobre com fer la seva higiene personal:l’elefant li va ensenyar a banyar-se, el cocodril a rentar-se les dents i el lleó a pentinar-se. Gràcies a la higiene de Tarzan, Jane es va fer amiga seva i li va fer un petó.
M’ha agradat molt l’obra , però no m’agrada sortir davant del públic , així que m’alegro que no m’hagi tocat fer-ho.Els de la nostra escola que van sortir a l’escenari van ser: l’Amanda, l’Eric, el Raul i la professora Carolina

Daniel Alonso de 5è

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada