Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimecres, 11 de gener de 2012

LA SOFIA DE 5è VA GUANYAR UN CONCURS DEL CLUB SUPER3

Un dia,vaig participar en un concurs del Club Super3,que tractava de trobar 7 diferències a una imatge del Tibidabo.La recompensa era anar un dia al Tibidabo.
Quan van passar uns dies, van trucar a casa meva i em van dir que era una dels 15 guanyadors! Hi vaig anar el dia 26 de novembre. Vaig fer totes aquestes activitats:maquillar-me com un personatge de terror, entrar a l'hotel Krüeger, dinar amb la meva familia i pujar a moltes atraccions.
Perquè veieu com m'ho vaig passar,mireu aquest vídeo ( cliqueu a sobre de la imatge i s'obrirà)

Sofía García de 5è

3 comentaris:

 1. M'ho vaig passar molt bé!

  ResponElimina
 2. Sofía, vas tenir molta sort. Però també cal dir que t'agrada participar en totes les activitats i això mereix un premi. Me n'alegro molt de que el teu esforç hagi tingut una recompensa.

  Carmen

  ResponElimina
 3. Enhorabona Sofia. Sembla que el grup de nois i noies us ho vau passar molt i molt bé. El maquillatge és fantàstic, i suposo que el dia que vas passar al Tibidabo també ho va ser.

  Dani

  ResponElimina