Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimecres, 24 de març de 2010

FEM ATLETISME I HANDBOL

Els alumnes del cicle superior van participar en una cursa escolar a Esplugues,on la nostra escola va aconseguir tres premis: un guanyat per la Noelia de 5è, un per la Mayte de 6è i l'altre pel David de 6è. A més a més podeu veure les fotos de la jornada d'hànbol a les que va participar els alumnes de cinquè.

2 comentaris:

  1. QUIERO REPETIRLO OTRA VEX ESO DE JUGAR A HANBOL YO SOI BUENA DE PORTERA JIJI XD

    ResponElimina
  2. M'AGRADARIA FER UNA ALTRE VEGADA LO DE HANBOL PER QUE YO ESTABA DE PORTERA TOT EL COP Y VOLIA SORTIR Y COM NINGU VOLIA SER PORTER EN VAIG QUEDAR TOTA L'ESTONA A LA PORTERIA

    VALERIA VEGA 5È

    ResponElimina