Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

divendres, 5 de febrer de 2010

Consell d'Infants

El dia 4 de Febrer els representants del Consell d’Infants han anat a l’Ajuntament a parlar amb l’Alcaldessa, Pilar Díaz. A més de l’escola Can Vidalet han participat la resta d’escoles de la ciutat d’Esplugues.

Primer de tot hem assajat la presentació de l’alcaldessa. Quan Pilar Díaz ha entrat a la sala de plens, tots els alumnes ens hem compromés a formar part del Consell d’Infants.

Quan ha arribat el torn de preguntes, els nervis han jugat una mala pasada. No ens hem atrevit a fer cap pregunta a l’alcaldessa.

La feina que ens tocarà fer ara serà explicar els consellers i conselleres de classe el que hem fet durant la sessió del Consell d’Infants.

CARLA, DÁANAE, ALISSON i MARCCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada