Descobriu ON SOM !

Fa unes setmanes, els alumnes de 6è van visitar les instal·lacions de TV3.
El plató on realitzen el Telenotícies és especial. Té les parets i el terra de color verd. Amb la tècnica del chorma podem transformar la realitat i fer aparèixer qualsevol imatge darrera dels presentadors..
Vam aprofitar per fer-nos una foto amb el fons de color verd.
Aquesta fotografia serà la que farem servir per inicar el joc: ON SOM?

Farem que els alumnes de sisè viatgin arreu del món.
Cada cert temps publicarem una nova fotografia amb el grup d'alumnes en un lloc diferent del món.
Haureu d'investigar a quin pais, ciutat o poble us hem fet viatjar. Al costat de quin monument, parc, platja, etc. us hem enviat.
Si ho sabeu ens escriviu un comentari en el blog explicant-nos en quin lloc sou. No oblideu signar el comentari amb el vostre nom.

Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc que comencem els profes del cicle superior del Can Vidalet. Estem aprenent i esperem que això ens serveixi per animar-nos a utilitzar les noves tecnologies, i de pas, motivar a que participeu amb nosaltres.
Aquí trobaràs tota mena de treballs dels alumnes de Cicle Superior de Can Vidalet. També algunes propostes dels mestres que participen en l'Educació dels vostres fills i filles.

ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dimecres, 20 de maig de 2009

Hem pujat a Montserrat!


Els cursos de cinquè i sisè hem anat a Montserrat. Des de Monistrol vam agafar el tren cremallera fins al Monestir, i després vam pujar en funicular fins a Sant Benet.
Feia un dia tan clar que des de dalt vam poder veure fins i tot les muntanyes del Canigó, als Pirineus.
Ens van explicar com s'havia format el massís de Montserrat i vam fer un itinerari de natura. Pel fet d'estar a la primavera vam gaudir d'un paisatge espectacular, molt verd i amb moltes plantes florides; això sí, també una gran munió d'insectes i altres animalons estaven actius i més d'un,va patir per aquest motiu. Està clar que calen més excursions a la muntanya per acostumar-se!
El camí de tornada al monestir ( aproximadament 1000 escales) va ser molt divertit i algú es va endur un bon record , oi Rodrigo?

1 comentari:

  1. Un dia molt maco, per a una sortida molt maca, Felicitas.

    ResponElimina