Blog Educatiu - CICLE SUPERIOR

Us donem la benvinguda al bloc del cicle superior del Can Vidalet.
Aquí podeu trobar tota mena de feines relacionades amb els alumnes de 5è i 6è de l'escola Can Vidalet.
A més a més els mestres participen penjant vídeos, àudios, fotografies, articles i publicant alguns treballs dels vostres fills i filles.
ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ.


ETS EL VISITANT

myspace hit counter

dissabte, 23 d’octubre del 2010

CLIMA, VEGETACIÓ I FAUNA DE CATALUNYA

Els alumnes de 5è podeu repassar el tema 2 de Medi amb aquest power point. Espero que us sigui molt útil.

dimecres, 13 d’octubre del 2010

CANÇÓ DE SISÈ.

A continuació podeu escoltar la interpretació de la famosa cançó dels Beatles "Yellow Sumnarine" versionada al català i cantada pels alumnes de sisè.No pugeu molt el volum!!

CANÇÓ DE CINQUÈ.

Els alumnes de cinquè ja han après una cançó a l'aula de música. Es titula El tango del poll i és molt xula. Aquí podeu veure com els ha sortit l'enregistrament de la cançó, ja us dic que es pot millorar, però és que la cançó és bastant difícil i si no jutgeu vosaltres mateixos.

divendres, 8 d’octubre del 2010

EL CAVALLER DE PICALQUÉS

FOTO DELS GEGANTS D'ESPLUGUES

Els alumnes del cicle superior hem preparat un guió radiofònic per explicar la llegenda dels gegants de la nostra localitat: Esplugues de Llobregat. Després d'assajar molt i de buscar les músiques i sons que ens han semblat més adients, avui hem anat a "Ràdio Drac" i hem enregistrat el nostre guió. Aquí el podeu escoltar. També podeu veure els dibuixos que hem fet dels quatre gegants d'Esplugues i protagonistes de la nostra llegenda: en Mateu, la Marteta, la Caterina i el cavall Quim.